| O nama | Tretmani tela | Tretmani lica | Masaže | Manikir i pedikir | Ostale usluge | Kontakt i mapa |
 
 
  DEPILACIJA:
 
 
  HLADNA depilacija - Karika voskovi / Ženska depilacija svih delova tela / Muška depilacija svih delova tela, sem prepona.
TOPLA depilacija - za jednokratnu upotrebu / Intimna depilacija
ŠEĆERNA PASTA - tzv. epilacija. / Ovu vrstu depilacije karakteriše slabljenje postojećih malja, i redju potrebu odlaska na depilaciju!
Nakon svake depilacije, u kožu se umasirava SPECIJALNO ULJE i ALOJA VERA za smirenje i hidrataciju kože.
 
 
  OBRVE:
 
 
 

Ono što je ram za sliku, to su obrve za Vaše lice. Neverovatnu trensformaciju lica čine profesionalno oblikovane obrve! Probajte i Vi.

 
 
  MINIVAL TREPAVICA:
 
 
 

Ukoliko želite da imate savršeno uvijene a prirodne trepavice, onda je za Vas idealan minival trepavica. Tretman se sastoji od lepljenja dva viklerčića za gornje delove kapaka, na koja se zalepe trepavice koje premazujemo permanentnim gelom te neutralizatorom. Tretman traje oko 60 minuta, a efekat tretmana oko 4-8 nedelja. Bićete iznenadjeni i oduševljeni efektom koji daje "OTVORENOST OKA"!

 
  FARBANJE TREPAVICA:
 
 
 

Ukoliko spadate u onu grupu žena kojima je nanošenje i skidanje maskare dosadilo, ovo je savršen tretman za Vas. Postupak je veoma brz i bezbolan i traje oko 20 minuta, a efekat tretmana traje i do 30 dana. Važno je da dodjete na tretman bez šminke.Radi se kao zaseban tretman, a idealan je u kombinaciji sa minivalom trepavica. Osetićete se ženstveno i samouvereno sa izrazito crnim i zavodljivim trepavicama.

 
 
  NADOGRADNJA TREPAVICA:
 
 
 

Profesionalna nadogradnja trepavica u pramenovima postiže fantastičan efekat istaknutih očiju. Ako želite volumen i dužinu trepavica, nadogradjene trepavice učiniće Vaše oči prelepim i senzualnim. Na Vaše prirodne trepavice zalepe se trepavice u pramenovima marke Ardell, koje su čvrste, lagane, vodootporne i veoma lako se postavljaju. Nadogradnja trepavica predstavlja savršeno rešenje za uvek uzbudljiv pogled kojim ćete biti prezadovoljne i koji će svi primetiti!

 
 
  HOLIVUDSKE (SVILENE) TREPAVICE:
 
 
  Holivudske trepavice "DLAKA NA DLAKU" su revolucionarni proizvod koji Vam pruža duže, gušće i prirodne trepavice i poklanja Vam prirodan i božanstven pogled. Sa njima posedujete u svakom trenutku čaroban i zavodljiv pogled o kome sanja svaka žena. Mnogo svetskih modela i poznatih ličnosti već dugo nose Holivudske trepavice. Budite i Vi medju njima. Sa korekcijom u vremenskom intervalu od 2 do 4 nedelje, možete doživotno da ih nosite i uvek ćete imati neverovatno gust i prirodan izgled Vaših trepavica.
 
 
  DETOX SPA:
 
 
 

Detoksikacija organizma uz pomoć Detox Spa aparata oslobodiće Vas toksina iz organizma, uspostaviti bioenergetsku ravnotežu i poboljšati cirkulaciju. Stopala se potapaju u kadicu sa vodom, u kojoj se nalazi elektroda. Ubacivanjem morske soli i aktiviranjem kadice dolazi do procesa elektrolize soli u vodi što omogućava prodiranje jona u tkivo. Metabolizam se ubrzava, zbog čeka voda u kadici poprima drugu boju, koja može (u zavisnosti od boje) da nam ukaže na eventuale promene nekog organa.Toksini izlaze kroz pore na stopalima, pri čemu se telo oslobadja od štetnih materija iz organizma : nikotin, kofein, alkohol, lekovi, masnoće, pesticidi..., i to sve uz pomoću Detox Spa aparata!

 
 
 
design by A.B.Yelnik