| O nama | Tretmani tela | Tretmani lica | Masaže | Manikir i pedikir | Ostale usluge | Kontakt i mapa |
 
 
  KAVITACIJA :
 
 

Kavitacija-najmoćniji mehanizam današnjice pomoću kojeg se uništavaju masne ćelije.
To je najnovija metoda čija tehnologija omogućava neinvzivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmeren na one delove tela gde se nekupljaju tvrdokorne masnoće kojih se ne možemo osloboditi ni vežbama, ni dijetama, a to su najčešće: stomak, kukovi, butine, zadnjica, unutrašnji deo kolena, nadlaktica...
Metoda kavitacije koristi ultrazvučne talase odredjene frekvencije. Usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije, gde dolazi do pucanja membrane i izlivanja masnoće u medjućelijski prostor. Masnoće se pod dejstvom enzima razgradjuje na glicerol i više masne kiseline. Glicerol odlazi u krvotok, a više masne kiseline u jetru, gde se metabolizuju i izbacuju iz organizma.
Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana. Za još bolje rezultate idealno bi bilo kombinovati sa elektrostimulacijom, anticelulit masažom, limfnom drenažom-vakuum aparat, radiotalasima i drugim tretmanima tela.
Preporučena je serija od 6 tretmana jednom nedeljno. Nakon pauze od meces dana serija se moze ponoviti.
Kontraindikacije: trudnoća, dojenje, maligna oboljenja, povišen holesterol, metali u telu, otvorene rane, krvarenja, bolesti bubrega i jetre.

 
  RADIOTALASI ZA TELO :
 
 

Radiotalasi tela-3u1- zatezanje, topljenje masnih naslaga, redukovanje celulita.
Jedinstven aparat kojim su objedinjene sve tehnike neophodne za preoblikovanje tela.
Radiotalasna tehnologija selektivno zagreva masne ćelije i dovodi do oslobadjanja tečne masti, smanjujući volumen ćelije, koje se putem venske i limfne cirkulacije izbacuje iz organizma. Istovremeno zagrevanjem kolagena i elastina stimuliše se njihova produkcija, koža postaje glatkija, zategnutija, a strije i novi ožiljci manje vidljivi već naon prvog tretmana.
Idealni su za rešavanje problema koji nam ostaju nakon trudnoće, kod variranja u težini, kod problema sa opuštenom kožom ruku itd.
Za još bolje rezultate mogu se kombinovati sa elektrostimulacijom, limfnom drenažon-vakuum aparatom, anticelulit programima, kavitacijom i drugim tretmanima tela.
Preporučuje se serija od 6-10 tretmana, 1-2 puta nedeljno. Nakom mesec dana pauze serija se može ponoviti.
Kontraindikacije: trudnoća, pace-maker, metalni implanti, karcinom, epilepsija, otvorene rane, bolesti kože.

 
  GIPSANE BERMUDE:
 
 
  1 tretman - 1 konfekcijski broj!!! PRIRODNA LIPOSUKCIJA bez hirurgije i skalpela!  Oligoessennthia ( NACTIVE Italy ) je prvi multiaktivni sistem sa oligoelementima, koji imaju funkciju aktivatora i pojačavaju dejstvo aktivnih supstanci u tretiranim zonama. SILICIJUM ima ulogu stvaranja kolagena u vezivnom tkivu. MAGNEZIJUM je najvažnija komponenta u enzimskim reakcijama ugljenih hidrata i proteina, a učestvuje i u održavanju funkcionalnosti i inegriteta strukturnog tkiva. BAKAR aktivno učestvuje u proizvodnji elastina. GVOŽDJE pospešuje vitalne procese u organizmu i veoma je vażan oligoelement u procesima oksidacije tkiva. Koži daje tonus, jača je i učvršćuje, esencijalan je u procesu usporavanja starenja ćelija, u proizvodnji proteina. CINK je sastavni i suštinski deo odbrambenog sistema ćelija. Poseduje antioksidirajuću funkciju.
 
 
  TWIN SISTEM:
 
 
  Twin system je elektro-estetski aparat sa najsavremenijom vakuum tehnikom rada, tz. "sistem blizanaca". Pored limfne drenaže, koja je sastavni deo svakog od programa, efikasno uklanja celulit i zateže kožu lica, vrata i dekoltea, kao i celog tela, pri čemu NE OŠTEĆUJE KAPILARE i krvne sudove. Uz to, odličan je u otlanjanju efekta "teških nogu", kao i matečenosti lica i zone oko očiju. Jedini aparat koji se preporučuje TRUDNICAMA, posle trećeg meseca trudnoće, kod otečenih nogu!
 
 
  CORPO 02:
 
 
  Sorisa elektrostimulator je najjači aparat ovog tipa, sa medicinskim strujama. Sadrži više programa: lipoliza, celulit, cirkulacija, zatezanje mišića, podizanje grudi. Svaki od ovih programa ima po dva ili više podprograma, tako da npr. program za lipolizu sadrži podprogram za zatezanje, čime se rešavaju sve potrebe trenutnog stanja, u okviru jednog tretmana.
 
  ULTRAZVUK:
 
 
  Sorisa elektrostimulator je najjači aparat ovog tipa, sa medicinskim strujama. Sadrži više programa: lipoliza, celulit, cirkulacija, zatezanje mišića, podizanje grudi. Svaki od ovih programa ima po dva ili više podprograma, tako da npr. program za lipolizu sadrži podprogram za zatezanje, čime se rešavaju sve potrebe trenutnog stanja, u okviru jednog tretmana.
 
 
  KOMBIDREN:
 
 
Biostimulativne struje koja potpomažu sintezu kolagena i elastina, a elektrode omogućavaju parcijalno zatezanje tela.
 
 
  LUX SPA TRETMAN:
 
 
  Luksuzna nega tela daće Vam osećaj jedinstvene i opojno mirišljave kože, gde će Vaše ispilingovano, nahranjeno i izmasirano telo uživati, a Vaš um biće relaksiran od svih stresova.
 
 
  ČOKO SPA TRETMAN:
 
 
 

Izuzetno blagotvorno utiče na celokupno stanje organizma, jer čokolada sadrži ulje i masnoće kakaa, koje u telu oslobadjaju hormone zadovoljstva. Bogata maska izdašno neguje kožu, dajući joj glatkoću, mladalačku svežinu, divan miris, izgladjuje bore i čini je svilenkastom na dodir. Ali pre svega čuva elastičnost kože i sprečava nastanak strija.

 
 
  AHA tretman tela sa VOĆNIM KISELINAMA:
 
 
 

Regeneracija + Podmadjivanje + Zaštita - Prvoklasna AHA nega poboljšava strukturu kože i učvršćuje atrofiranu kožu, poboljšava izgled kože sa strijama, ožiljcima i "guščije kože", te nežno odstranjuje tvrdije slojeve kože stopala , kolene i laktova. Tretman preporučujemo jednom nedeljno u razdodlju od tri meseca.

 
 
  PILING TELA:
 
 
  Samo ispilingovana koža omogućava penetraciju preparata kojima negujemo kožu tela, bilo u profesionalnim uslovima ili u okviru Vašeg doma. Pilingom se otklanjaju izumrle ćelije sa kože, čime se omogućava stvaranje nove, mlade kože tela.
 
 
  PAKOVANJE TELA - ISHRANA:
 
 
  Maske za telo su preparati koje svakako treba uvrstiti u negu kože tela. Ne iziskuju puno potrošenog vremena, a čine puno za negu kože tela. Idealno ih je kombinovati sa pilingom tela.
 
 
  ANTICELULIT PAKOVANJE:
 
 
 

U sklopu anticelulit tretmana idealno je da se uvrsti i anticelulit pakovanje, koje može imati termo ili crio efekat, u zavisnosti od eventualnih problema

sa kapilarima. Anticelulit pakovanje, ultrazvuk i anticelulit masaža daju zagarantovane rezultate, sa najmanje utrošenog vremena.

 
 
  MEZOTERAPIJA BEZ IGLE ILI DERMAROLEROM:
 
 
 

Mezoterapija je procedura koja se koristi za uklanjanje celulita, lokalizovanih masnih naslaga i tretiranje problema sa strijama, kao i kod zatezanja i podmladjivanja kože tela. Istovremeno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana. Prednost Dermarolera su brži efekti, a prednost Mezoterapije bez igle je relaksiranija reakcija kože, koja izaziva prijatan osećaj blage masaže.

 
 
  BODY WRAPPING :
 
 
 

Provereno je delotvorna metoda smanjivanja potkožnih masnih naslaga i obima tela. Istovremeno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.

 
design by A.B.Yelnik